HOZZÁJÁRULÓ NYILATKOZAT

Hírlevél, elektronikus küldemény, e-mail küldéséhez

A hírlevélre feliratkozással hozzájárulok ahhoz, hogy a David Térdklinika Zrt. (1124, Budapest, Apor Vilmos tér 8.) a DAVID Térdklinika termékeivel és szolgáltatásaival, akcióival, aktualitásaival kapcsolatos hírlevelet, elektronikus küldeményt küldjön részemre tájékoztatás és közvetlen üzletszerzés céljából, a megadott e-mail címemre.

TÁJÉKOZTATÁSOK AZ ADATKEZELÉSSEL KAPCSOLATOSAN

A David Térdklinika Zrt. kötelezettséget vállal arra, hogy a hírlevél küldéshez megadott adatokat bizalmasan kezeli, arról külön nyilvántartást vezet és azt harmadik személy számára nem teszi hozzáférhetővé.

A hírlevélre feliratkozás bármikor korlátozás, indokolás nélkül és ingyenesen visszavonható a David Térdklinika Zrt. székhelyére küldött levélben (1124, Budapest, Apor Vilmos tér 8.) vagy az info@gerincklinika.hu e-mail címre küldött elektronikus levélben a hírlevélre feliratkozáskor megadott e-mailcímről. Ebben az esetben a nyilatkozó neve és minden egyéb személyes adata a nyilvántartásból haladéktalanul törlésre kerül, és továbbiakban részére reklám vagy egyéb tájékoztatás nem közölhető.

A David Térdklinika Zrt. a hírlevélhez hozzájárulást a Személyes adatok védelméről szóló és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény, a 2001. évi CVIII. törvény és a gazdasági reklámtevékenység alapvető feltételeiről és egyes korlátairól szóló 2008. évi XLVIII. Törvény rendelkezéseinek betartásával kérte.